Kulttuurintutkimus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Kulttuurintutkimuksen päiville 2021 on päättynyt.
 
Lomakkeella pyydetään myös ilmoittautumaan iltaohjelmiin sekä perjantain kirjakeskusteluun, jotta saamme varmistettua tarjoilujen ja tilojen riittävyyden. Keskiviikkoillan ohjelma järjestetään Kulttuuritehdas Siihtalassa ja torstain illallinen ravintola Kerubissa. Päivisin ohjelma järjestetään Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella Aurora- ja Agora-rakennuksissa. Tietoa tapahtumapaikoista ja tilojen esteettömyydestä löydät täältä.
 
Päivitys 18.11.: Keskiviikon iltatilaisuus ja perjantain kirjakeskustelu ovat täynnä.
 
Päiville hyväksyttyjen esitelmänpitäjien ja työryhmävetäjien tulee ilmoittautua viimeistään sunnuntaina 14.11.2021. Tämän jälkeen julkaisemme verkkosivuilla päivien lopullisen aikataulun.
 
Muiden osallistujien on mahdollista ilmoittautua päiville 21.11.2021 asti. Vaikka päivät ovat perustutkinto-opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille ilmaiset, tulee kaikkien osallistujien ilmoittautua etukäteen verkkolomakkeen kautta.
 
Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen automaattisesti sähköpostiisi maksuohjeet. Maksun voi suorittaa tilisiirrolla tai PayPalin kautta. Ilmoittautuminen päiville on sitova. Kulttuurintutkimuksen seuran jäsenet saavat osallistumismaksusta alennusta.